یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۷
دومین همایش اعطای حکم تبلیغی به خواهران مُبلغ حوزه علمیه خراسان برگزار شد

حوزه/ مسئول اداره فرهنگی تبلیغی دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان، ضمن تأکید بر نقش اساسی خواهران مبلغه در گسترش آموزه‌ها و معارف دینی و اجتماعی، از حضور فعال ۵,۹۴۰ نفر از مبلغان خواهر در سراسر استان خراسان خبر داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، دومین همایش اعطای حکم تبلیغی به خواهران مبلغه در مدرسه علمیه نرجس سلام‌الله‌علیها با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط مدیر این حوزه، برگزار شد.

این مراسم که به بررسی وضعیت و دستاوردهای فعالیت‌های تبلیغی خواهران مبلغه در استان خراسان اختصاص داشت، فاطمه علیشاهی مسئول اداره فرهنگی تبلیغی دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان به تشریح جزئیات آمار فعالیت‌ها و طرح‌های اجرایی مبلغان پرداخت.

آمار و فعالیت‌های مبلغان خواهر در استان خراسان

طبق گزارش علیشاهی در مجموع ۵,۱۴۰ نفر از خواهران مبلغه در استان خراسان بزرگ مشغول به فعالیت‌های دینی و تبلیغی هستند. از این تعداد، ۳,۰۰۰ نفر در شهر مشهد و بقیه در سایر شهرستان‌های استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی مشغول به خدمت هستند.

علیشاهی ببان داشت: در سال جاری، مبلغان خواهر در بیش از ۹۹ برنامه در مناسبت‌های ملی مذهبی در سطح استان خراسان، مجموعاً ۲۰۸,۸۶۵ نفر ساعت فعالیت‌های تبلیغی داشته‌اند که این فعالیت‌ها شامل برگزاری جلسات تبلیغی در ایام ماه مبارک رمضان، انتخابات، اعتکاف، محرم، دهه آخر صفر، اربعین، اردوهای دانش آموزی و ... بوده است.

مسئول اداره فرهنگی تبلیغی دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان در خصوص فعالیت‌های جهادی خواهران مبلغه گفت: در حال حاضر ۵۹ گروه جهادی خواهر در استان خراسان رضوی فعال هستند که ۲۵ گروه آن در مشهد و مابقی در دیگر شهرستان‌ها مشغول به فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی هستند.

وی اضافه کرد: از گروه‌های جهادی فوق، ۴ گروه جهادی در سطح استان در موضوعات تخصصی جمعیت فعال هستند که به‌طور ویژه بر روی ارتقای آگاهی خانواده‌ها در مورد آسیب‌های کمبود جمعیت‌ و مسائلی همچون ازدواج به‌هنگام و جلوگیری از سقط جنین تمرکز دارند.

دوره‌های آموزشی و توانمندسازی مبلغان

علیشاهی با بیان اینکه در سال جاری دوره‌های توانمندسازی مبلغان در قالب ۶۴ جلسه کارگاهی در موضوعات عمومی و تخصصی با موضوعات «امر به معروف و نهی از منکر»، «تبلیغ چهره به چهره تبلیغ»، «مهارت ارتباط مؤثر» ،«خانواده متعالی»، و «مبلغان اربعین» برگزار شده است، گفت: این دوره‌ها با هدف ارتقای سطح دانش و مهارت‌های تبلیغی مبلغان خواهر در موضوعات مختلف دینی و اجتماعی برنامه‌ریزی می‌شود.

حمایت‌های مبلغان از جبهه مقاومت

علیشاهی پیرامون حمایت‌های مالی و معنوی مبلغان خواهر از جبهه مقاومت توضیح داد: پس از شهادت شهید سید حسن نصرالله، فعالیت‌های پشتیبانی از جبهه مقاومت در سطح مدارس علمیه خواهران شدت بیشتری گرفت. تا تاریخ پنجشنبه گذشته، میزان کمک‌های نقدی جمع‌آوری‌شده در مدارس علمیه خواهران به ۱,۳۸۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان (یک میلیارد و سیصد و هشتاد و یک میلیون تومان) رسید. همچنین طلاهای جمع آوری شده توسط مدارس علمیه خواهران ۱,۰۴۳ گرم بود، که تمامی این کمک‌ها به جبهه مقاومت اهدا شد.

وی همچنین از همکاری مدارس علمیه خواهران با سایر نهادها و سازمان‌ها در جمع‌آوری کمک‌ها و ارسال آن به جبهه مقاومت خبر داد و افزود: این اقدامات با هماهنگی معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان و دیگر ارگان‌های مرتبط صورت گرفته است.

مسئول اداره فرهنگی تبلیغی دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان به چشم‌اندازهای آینده اشاره کرد و بر ادامه فعالیت‌های تبلیغی خواهران مبلغه تأکید نمود، و خاطرنشان کرد: مبلغان خواهر باید با توجه به مسئولیت‌های دینی و اجتماعی که به دوش دارند، همواره در خدمت جامعه باشند و در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و کمک به ظهور حضرت مهدی (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) گام بردارند.

شایان ذکر است؛ دومین همایش اعطای حکم خواهران مبلغه در مدرسه علمیه نرجس سلام‌الله‌علیها با حضور جمعی از مبلغان و علاقه‌مندان به عرصه تبلیغ دینی برگزار شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha